Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raspisano 17 natječaja

Imenovani novi članovi uprave Holdinga, Tomašević otkrio koje su im glavne zadaće. Izabrana i zamjena za Kalinića

Na konferenciji za novinare zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i njegovih zamjenika, potvrđena su nova imenovanja u Upravi Holdinga. Danas je Holding raspisao 17 novih natječaja, a gradonačelnik poziva sve zainteresirane da se jave. ''Cilj nam je izabrati najkvalitetniji kadar, jer imamo ambiciozne planove'', rekao je.

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević potvrdio je da su imenovali tri nova člana uprave Holdinga.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame Tomislav Tomašević Centar Resnik Tomašević najavio raskid važnog ugovora: "Ovo je strateški najbitnije zemljište na teritoriju grada Zagreba"

''Odlučili smo se za troje kandidata koji će stupiti na mandat u rujnu kao članovi uprave Holdinga. Ivan Novaković, koji ima dugogodišnje iskustvo u Ini. Boris Sesar s iskustvom u telekomunikacijama i IT-u. Treća osoba je gospođa Matija Subašić Maras, ima iskustvo upravljanja ljudskim potencijalima i resursima. Ove tri osobe smo odabrali kao dodatne članove uprave. Uz Nikolu Vukovića i Antu Samodola''.

Kao novi privremeni pročelnik Ureda za hitne situacije imenovan je Mladen Jurin. ''Tako je do realizacije natječaja, a sami znate da se radi o osobi s velikim iskustvom, posebno u vatrogastvu'', rekao je Tomašević.

Na mjesto v.d. u uredu gradonačelnika imenovana je Jasenka Lukač. Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec potvrdila je kako je već danas Holding raspisao natječaje za 17 izvršitelja, voditelja podružnica i direktora. 

Na pitanje što je s postojećom drobilicom na Jakuševcu na koju se građani žale da puno praši i stvara buku gradonačelnik je objasnio. ''Koliko znam ona je tu 10 godina i lomi građevinski otpad. Radi se sve da ne utječe na kvalitetu života građana. No objasnio sam već da gradu nije dovoljna samo jedna drobilica, te da nekoliko njih treba biti raspoređeno na više lokacija. Provjerit ću s Čistoćom što je s postojećom na Jakuševcu i planira li se da ona ostane ondje'', rekao je gradonačelnik istaknuvši kako zbog potresa ima znatno više građevinskog otpada nego ranije.

Zamjenik Luka Korlaet rekao je da su crveno označene zgrade obrađene, te da je krenula i obrada narančasto označenih zgrada. ''Građani mogu naručiti mobilne timove ako nisu bili kod njih, na telefon 6101171”, rekao je.

Kada su upitanju udžbenici za školarce gradonačelnik je rekao da nema nikakve promjene na tom području te da se knjige nabavljaju i da se u stečena prava neće dirati

''Plan restruktiuriranja, planiranje rashoda, povećanje prihoda i bolja kvaliteta usluga Holdinga, neke su od najvažnijih zadaća novih članova Uprave Holdinga. Mi smo se jako potrudili da ih izaberemo. Bilo je 15 prijavljenih i sa svima smo obavili razgovore. Bilo je teško odlučiti, ali vodimo se time da nam trebaju najbolji ljudi, jer imamo ambiciozne planove. Njih možemo ostvariti samo uz najbolji kadar'', rekao je Tomašević i pozvao sve da se jave na natječaje koje Holding raspisuje.

''Uvjeti natječaja za 17 pozicija su na internet stranici zagrebačkog Holdinga i dalje će o tim kandidatima odlučiti Uprava holdinga'', rekao je gradonačelnik. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene