Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pekarske delicije

Mlinarov burek od danas i u Dubaiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlinarova franšiza se nezaustavljivo širi pa je tako danas otvorena prva Mlinarova pekarnica, odnosno Mlinar caffe, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U sklopu uglednog Nadd Al Hamar Health Centra svoja vrata je danas otvorio i Mlinar caffe, koji će stanovnicima predstaviti hrvatske pekarske proizvode koji su već prisutni na europskom i australskom tržištu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VEĆI RAČUNI ZA STRUJU Prve reakcije na poskupljenje struje: Uskoro rastu cijene pekarskih proizvoda Slika nije dostupna Mlinar franšiza u centru Beograda

Prvi Mlinar caffe u Dubaiju nudi široki asortiman pekarskih delicija certificiranih oznakom Halal kvalitete, te su kao takvi pripremljeni, skladišteni i distribuirani prema svim standardima i zahtjevima Halal kvalitete. Stanovnici Dubaia sada mogu kušati Mlinarove pekarske delicije poput bureka, pizze, lisnatih peciva, kruha i sendviča pripremljenih prema Mlinarovim standardima i recepturama, ali u skladu s Halal standardima.

Ovo je prva u nizu franšiznih poslovnica koje će s Mlinarom na području UAE razvijati kompanija Alagar Investment LLC, Dubai s partnerima gosp. Faisal Mohamed Mejrin Al Marar i gosp. Ahmad Atwi.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene