Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LIJEPE VIJESTI IZ MLINARA

Mlinar dodatno nagrađuje svoje zaposlenike

PR
PR
Uprava Mlinara odlučila je iskorististi novu mjeru Vlade RH o povećanju neoporezivih primitaka za prigodne nagrade.

Povodom najave Vlade RH da će 1. prosinca 2018. donijeti novu mjeru o povećanju neoporezivih primitaka za prigodne nagrade zaposlenih s 2500 na 7500 kuna, slobodni smo Vas obavijestiti da Uprava Mlinara apsolutno podržava novu mogućnost dodatnog nagrađivanja. Prepoznajemo da Vladina odluka o utrostručenju iznosa neoporezivih primitaka gradi zdravi temelj za rast zadovoljstva u kompanijama.

Pročitajte i ovo Stjepan Topolnjak Novi dodatak Postignut dogovor Vlade i sindikata: Rastu plaće, božićnica 300, a uskrsnica 100 eura Hrvatska kuna Za ljepše blagdane U ovome hrvatskom gradu isplaćuju božićnice za starije osobe, provjerite uvjete

U tom smislu, novu mjeru ćemo sljedeće godine (2019.) u cijelosti iskoristiti, na način da ćemo svakom zaposleniku već od siječnja svakoga mjeseca isplaćivati dodatnih 400 kuna uz plaću, a preostali iznos do ukupnih 7500 ćemo raspodijeliti na božićnicu i uskrsnicu.

Mlinar jako cijeni trud svojih zaposlenika i vodimo stalnu brigu o njima. Tijekom 2018. na povećanje plaća 1900 zaposlenih utrošili smo oko 15 milijuna kuna. Također, ukupno smo ove godine za uskrsnicu i božićnicu planirali svakom radniku isplatiti 2800 kuna, pa ćemo u prosincu to i učiniti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene