Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gdje je vlasnik?

Policija pronašla misteriozni kombi: "Pozivamo vlasnika da se javi"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Policija traži vlasnika kombija koji je pronađen na granici s BiH.

Granični policajci u Cetingradu sredinom prosinca pronašli su kombi, u sklopu kriminalističkog istraživanja koje su provodili. Policija traži vlasnika da se javi i preuzme vozilo, uz dokaz da se radi o njegovu ili njezinu kombiju.

"Policijski službenici Policijske uprave karlovačke, Postaje granične policije Cetingrad u sklopu kriminalističkog istraživanja pronašli su kombi vozilo marke Iveco Daily, bijele boje, broja šasije ZCFC3593005846252, nepoznatog vlasnika i neutvrđenog posljednjeg posjednika vozila.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Vila na Dedinju Rupe u Dodikovoj priči o kupovini luksuzne nekretnine u Beogradu: Odakle mu gotovo 10.000 eura mjesečno za vraćanje kredita?

Pozivamo vlasnika/posjednika osobnog automobila da se, uz dokaz da je vozilo izgubio iz posjeda, odnosno da je vlasnik vozila, javi u Policijsku upravu karlovačku, Postaju granične policije Cetingrad, Cetingrad, Trg dr. Franje Tuđmana 3, u roku od godine dana od dana objave Javnog poziva Policijske uprave karlovačke za prepoznavanje u svrhu povrata nađenog predmeta na oglasnoj ploči Općine Cetingrad (objava 15. prosinca 2023. godine)", priopćila je policija

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene