Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mnogi su bez struje

Ekstremni vremenski uvjeti: Velika zimska oluja pogodila istok SAD-a, a stiže još jedna nevolja

Aktualno Galerija Nevrijeme u New Yorku - 2 Nevrijeme u New Yorku - 2 Foto: Afp Nevrijeme u New Yorku - 1 Nevrijeme u New Yorku - 1 Foto: Afp +0 Nevrijeme u New Yorku - 3 Galerija 1/3 >>
Bez struje je zbog velike zimske oluje širom istočne polovice SAD-a ostalo 811.000 kućanstava i poslovnih objekata uoči smrzavanja koje se očekuje od vikenda.

Zbog velike zimske oluje širom istočne polovice SAD-a u utorak je bez struje ostalo 811.000 kućanstava i poslovnih objekata u 12 država uoči smrzavanja za koje se očekuje da će zahvatiti regiju od vikenda.

Najteže pogođene države dosad su New York i Pennsylvania, svaka s nešto manje od 200.000 objekata bez struje, i New Jersey s više od 127.000 objekata bez struje, prema podacima PowerOutage.us.

  Pročitajte i ovo Ulice Ekvadora Zemlja pada u kaos Bombaški napadi, opsadno stanje na državnoj televiziji, otmice policajaca: Može li predsjednik vratiti kontrolu nad nasilnicima?

Ekstremni vremenski uvjeti podsjetnik su na smrzavanje u veljači 2021. zbog kojeg su milijuni ljudi u Teksasu i drugim središnjim američkim državama danima bili bez struje, vode i grijanja, te na zimsku oluju u prosincu 2022. - poznatu kao Elliott u energetskoj industriji - koja je zamalo izazvala kolaps elektroenergetskih sustava i sustava prirodnog plina u dijelovima istočne polovice zemlje.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein i Ghislaine Maxwell Cure grozni detalji Novi razorni dokumenti o Epsteinu, na suđenju 500 puta ponovio jednu riječ: Žrtva otkrila da je podvođena jednom premijeru i još jednom princu

Trenutna oluja zahvatila je veći dio zemlje istočno od rijeke Mississippi, prema AccuWeather.com. Kreće se prema sjeveroistoku SAD-a.

Oluja dolazi uoči razdoblja koje će, prema prognozama, vjerojatno biti najhladnije u zemlji od prosinca 2022.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene