Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Farma uživo u petak, 24. svibnja

Miroslav Škoro zaključit će slavonski tjedan na Farmi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovotjedni studijski spektakl 'Farma' ugostit će Miroslava Škoru koji će izvedbama svojih hitova 'Jorgovan' i 'Domovina' zaključiti buran tjedan Slavonije.

Povratak bračnog para Gotovac na Farmu je ovaj tjedan unio velike nemire i obrate u odnosima. Iz tog razloga u studio će ovog petka doći i showbiz novinari koji prate događanja na farmi te prokomentirati ponovni dolazak Ante i Simone na farmu kao i niz više ili manje točnih informacija koje su iznijeli ostalim farmerima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traži se karta više VIDEO: Rujanfest - formula za odličan provod Slika nije dostupna 'Stoput bih isto ponovio' Miroslav Škoro progovara o optužbama da je nacionalist

Također ćemo imati priliku saznati cijelu istinu o odnosu Petrinog dečka i bivše farmerice Tanje Jovanović. Kroz ovaj tjedan imali smo priliku gledati burne Petrine reakcije nakon što su krenula nagađanja da je vani Tanja preotela dečka svoje bivše sufarmerke. U iščekivanju da se rasplet dogodi nakon što Petra napusti farmu, preostaje nam jedino pratiti odvojene reakcije na ovu temu.

Odnos između Dina i Ivane također je prilično nejasan, oni ga zapravo uporno pokušavaju tako prezentirati, iako se ovih dana jasno čulo Ivanino priznanje kako između nje i mistera ipak ima 'nešto'. U zraku stoga cijelo vrijeme visi pitanje čeka li Dina vani cura ili dečko, te kako će opravdati svoj odnos s Ivanom.

Svoje viđenje novonastale situacije objasnit će i standardna postava ispalih farmera kojima se ovaj put pridružuje i posljednji ispali natjecatelj Boris. On se ovog puta neće tako lako izvući te će se pred kamerama uživo morati suočiti sa škakljivim pitanjima o razuzdanom seksualnom životu izvan Farme.

Miroslava Škoru, koji će otpjevati svoje hitove i dignuti publiku na noge, neće zaobići brzopotezni kviz znanja o njegovom rodnom kraju. Nema sumnje da se ovaj Slavonac neće odlično snaći, ali treba vidjeti hoće li znati baš sve odgovore. Ovotjednu Farmu uživo zaključit će bivši farmer Pjer Žardin premijernom izvedbom pjesme 'Proljeće na Farmi', jednog od budućih hitova kompilacije 'Farmatheque - 100% Farma Party' koja je na kioscima dostupna od 24. travnja.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene