Miroslav Škoro - 1
Miroslav Škoro - 1 Foto: Pixsell

Saborski zastupnik Miroslav Škoro ponovno je u školskim klupama, uči za bagerista. Na taj potez odlučio se kako bi uštedio.


Miroslav Škoro, saborski zastupnik i bivši predsjednik Domovinskog pokreta i jedan od potpredsjednika Hrvatskog sabora, upisao je tečaj za bagerista.

Tečaj za bagerista upisao u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti u Zagrebu, a odslušao je već trodnevnu teoretsku nastavu, otkrio je to za Telegram.

"Već sam imao 70-ak sati praktičnog rada na bageru od ukupno 90, koliko ih moram proći da bih mogao pristupiti ispitu", rekao je Škoro, dodajući da je nedavno kupio polovni bager JCB X3.

Miroslav Škoro - 1 Škoro otkrio za čime žali u svom političkom radu, a i otkrio je nepoznate detalje o pjesmi ''Ne dirajte mi ravnicu''

Miroslav Škoro Miroslav Škoro objavio rijetku fotografiju sa sinom Matijom, a povod je stvarno poseban!

"Taj bager vrlo je moćan i nije jednostavno njime rukovati, pa valja svladati tu vještinu", rekao je Škoro.

Otkrio je kako uređuje prilično veliko imanje, na kojem će biti posla za bagerista jer trebati iskopati i prebaciti nekoliko tisuća kubika zemlje, a radni sat bagerista plaća se od 300 do 400 kuna te će tako uštedjeti prilično novca.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju