Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirko Rašković, izabrani zastupnik SDSS-a koji je istupio iz stranke, podnio je u srijedu ostavku na funkciju zamjenika šibensko-kninskog župana iz redova manjinaca zbog nespojivosti te i funkcije saborskog zastupnika, izvijestio je medije ured župana.


Mirko Rašković je podnio ostavku županu šibensko-kninskom Goranu Pauku zbog nespojivosti funkcija, a ostavka na snagu stupa danom konstituiranja Sabora. Župan Goran Pauk obavijestit će o Raškovićevoj ostavci Ured predsjednika Hrvatskog sabora i Ministarstvo uprave, a potom će Vlada raspisati izbore za novog predstavnika srpske nacionalne manjine u županijskoj izvršnoj vlasti, navodi se u priopćenju iz ureda župana šibensko-kninskog.

NI DANAS NIŠTA OD ODLUKE 'Vidjet ćemo što će biti sutra'

Vezani članci Slika nije dostupna Lovrinović razočaran što Sabor nije izabrao predsjednika Slika nije dostupna HDZ PRIJE SJEDNICE SABORA 'Idem razgovarati s ljudima, pa što zaključe'

Izabrani saborski zastupnici koji su na funkciji nespojivoj sa zastupničkom do danas u 10 sati moraju zastupnički mandat staviti u mirovanje ili dati ostavku na nespojivu dužnost.

Vodstvo SDSS-a smatra da saborski mandat Mirka Raškovića, koji je u ponedjeljak ujutro istupio iz stranke, pripada SDSS-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook