Na internetskim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova za gospodarsku diplomaciju zastarjele informacije, kao da diplomatsku poštu u 2018. još uvijek nosi golub pismonoša, pa do njih nisu stigle vijesti o izborima u svijetu.

Galerija +0 Kašnjenje Ministarstva vanjskih poslova (Foto: Dnevnik.hr)

Tražeći što Hrvatska izvozi u pojedine zemlje, otišli smo i na internetske stranice Ministarstva vanjskih i europskih poslova za gospodarsku diplomaciju. To je odjel koji se hvali da je "vanjska politika u službi gospodarskog napretka Hrvatske". A kako su to oni u službi napretka - najbolje dokazuju upravo njihove internetske stranice.

Vezani članci Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman Grlić Radman Milanovićeve izjave nazvao "pustim pričama", u utorak sjednica Vijeća: "Pred nama je ozbiljan posao" Gordan Grlić Radman (Foto: Davorin Visnjic/Pixsell ) MVEP: ''Diplomati su svjesni da što god rade tijekom mandata pa i privatno, može imati veze s poslom''

Za napredne gospodarske diplomate, primjerice Dilma Vana Rousseff je i dalje predsjednica Brazila, piše u osnovnim podacima o toj zemlji. Vlast se, prema njima, nije promijenila ni u Francuskoj, jer stoji da je predsjednik još uvijek Francois Hollande, a nisu zamijetili ni da je Austrija u međuvremenu dobila najmlađeg predsjednika vlade na svijetu.

Njima kao da diplomatsku poštu u 2018. još uvijek nosi golub pismonoša, pa do njih nisu stigle vijesti o izborima u svijetu. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju