Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na upit Nove TV

Ministarstvo prometa donijelo privremeno rješenje: Djeca s poteškoćama u razvoju imat će besplatan trajektni prijevoz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Supetru na Braču su prosvjedovali roditelji djece s poteškoćama u razvoju koji traže besplatan trajektni prijevoz za djecu sa svih hrvatskih otoka prilikom odlaska na terapije na kopno.

Iz udruge Brački pupoljci nezadovoljni su prijedlogom Ministarstva prometa kojim bi se išlo u izmjene cijelog Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu. Novoj TV iz Ministarstva prometa odgovorili su da su pronašli privremeno rješenje do cjelovite izmjene Zakona.

Pročitajte i ovo Predsjednik Republike Zoran Milanović Spomenuo i iseljenike Milanović na Braču: "Jedini smo slavenski narod čiji je identitet određen morem" Slika nije dostupna Drama na Braču VIDEO Gradonačelnica obustavlja pregovore s Vladom, nogometni klub treninge za djecu: "Scene koje smo doživjeli lede krv u žilama"

"Za vrijeme do donošenja navedenog Zakona i njegove primjene ovo Ministarstvo će izdati preporuku javnim brodarima (Jadrolinija i Rapska plovidba d.d.) da djeca s teškoćama u razvoju s prebivalištem na otoku ostvare pravo na povlašteni tj. besplatni prijevoz sve dok se ne počnu primjenjivati odredbe novog Zakona", stoji u odgovoru Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Aktualno U borbi s okrutnom stvarnosti treba pomoć: Bivšem finalistu Supertalenta hitno je potreban osobni asistent Erik Balija (Foto: Provjereno) - 2 Erik Balija (Foto: Provjereno) - 2 Foto: Provjereno Erik Balija (Foto: Provjereno) - 6 Erik Balija (Foto: Provjereno) - 6 Foto: Provjereno +0 Erik Balija (Foto: Provjereno) - 3 Hrvatska U borbi s okrutnom stvarnosti treba pomoć: Bivšem finalistu Supertalenta hitno je potreban osobni asistent 1/3 >>

Aktualno Novi potres u Kaliforniji: Bio je deset puta jači nego dan ranije, kuće su se stresle, izbili požari, ozlijeđen vatrogasac +0 Potres u Kaliforniji (Foto: EMSC) Svijet Novi potres u Kaliforniji: Bio je deset puta jači nego dan ranije, kuće su se stresle, izbili požari, ozlijeđen vatrogasac 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene