Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uputio na premijera

Zmajlović: Napadi na mene su orkestrirani jer sam se mnogima zamjerio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Morat ćete pitati premijera', odgovorio je ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović na pitanje je li istina da mu je premijer Zoran Milanović zaprijetio smjenom.

'Morat ćete pitati premijera', odgovorio je ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović na pitanje je li istina da mu je premijer Zoran Milanović zaprijetio smjenom.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku"

Zmajlović se našao na konferenciji 'Energetska učinkovitost – priče o uspjehu' u organizaciji Poslovnog dnevnika.

'Tražili smo rješenje u skladu sa zakonom. Cilj preseljenja je bilo povećanje naše efikasnosti jer je objedinjavanje ministarstva bila povijesna želja svih dosadašnjih ministara okoliša', kazao je Zmajlović, za kojega je objavljeno da je Državna revizija utvrdila da je ministar zaštite okoliša samo na plaćanje parkinga platio 612.000 kuna, što je navodno 10 puta više od potrebnog.

'Propušta' na sve strane: Može li se i gdje uštedjeti u državnom proračunu?!

Zmajlović je dodao da su napadi na njega orkestrirani jer se mnogima zamjerio. "Učinili smo velike korake u gospodarenju otpadom sprečavajući da javni novac odlazi na ekstraprofite i mnogima smo zato stali na žulj", kazao je Zmajlović. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene