Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na redovitom sastanku između predstavnika vlade i delegacije EU razmatrala se dinamika i modaliteti ispunjavanja obveza Hrvatske do stupanja u članstvo EU-a, priopćeno je iz Vlade.


Potpredsjednik hrvatske vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku Neven Mimica je šefu Delegacije Europske unije u Hrvatskoj, Paul Vandorenu, potvrdio da je Hrvatska spremna na ispunjavanje preostalih obveza iz pretpristupnih pregovora.

>> Mimica: Posvećeni smo svim obvezama prije stupanja u EU

Vezani članci Darko Horvat i Tomislav Tomašević Horvat i Tomašević nakon sastanka oko obnove Zagreba: "Sve nedoumice su do danas razjašnjene. Kreće bitka s vremenom" Joe Biden Biden očekuje promjenu Putinova stava i obećao da će mu reći gdje su "crvene linije"

Sugovornici su izrazili zadovoljstvo mehanizmom konzultacija i uske suradnje Hrvatske i Europske komisije po pitanju propisa koji predstavljaju obvezu iz pregovora te prijenosa i usklađivanja s europskom pravnom stečevinom u skladu s dogovorenom dinamikom, stoji u vladinu priopćenju.(Hina)


Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.