Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastao se s Vandorenom

Mimica: Posvećeni smo svim obvezama prije stupanja u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mimica je primio šefa Delegacije Europske unije Paula Vandorena.

Usuglasili su se oko redovite suradnje i kvalitetne koordinacije između predstavnika obiju strana.

Pročitajte i ovo Poslovi iz snova u Bruxellesu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 plus dodaci i bonusi Hrvat ima posao iz snova: Sastaje se s Billom Gatesom, Bonom Voxom i Rihannom, a godišnja mu je plaća 1,3 mil. kuna Slika nije dostupna Član Europske komisije SDP-ov Neven Mimica kasni s plaćanjem članarine? Navodno duguje više od 12.000 kuna

Potpredsjednik Vlade za unutarnju, vanjsku i europsku politiku Neven Mimica primio je šefa Delegacije Europske unije Paula Vandorena. Razmotrene su aktivnosti RH tijekom nadolazećeg razdoblja, a do stupanja u punopravno članstvo EU.

Mimica je naglasio punu posvećenost nastavku ispunjavanja preostalih obveza iz pristupnih pregovora, a s ciljem postizanja pune spremnosti za članstvo do dana pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji.Obostrano je potvrđen značaj redovite suradnje i kvalitetne koordinacije između predstavnika obiju strana. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene