Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVI ISTUP

Pupovac potvrdio da razmišlja o odlasku iz vladajuće koalicije: "Više je razloga za to, dugo smo promišljali"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije", kazao je Pupovac za Media servis.

Čelnik SDSS-a Milorad Pupovac u razgovoru za Media servis potvrdio je da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Branka Bakšić Mitić, Koalicija Rijeke pravde Dogradonačelnica Gline Sukob među srpskim predstavnicima: SDSS prijeti Srbima koji neće glasati za njih? ''Imaju mogućnost to ispraviti''

"To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga i to je poruka koju smo morali poslati", izjavio je za Media servis.

 

Pupovac je danas za N1 reagirao na spaljivanje lutke s njegovim likom na karnevalu u Kaštel Sućurcu, kao i komentirao činjenicu da nijedan član Vlade nije na to reagirao.

Upitan gdje je granica na kojoj će on preuzeti odgovornost, odnosno što je crta koju neće prijeći, kazao je: "Mogu samo reći da sam stao na tu crtu, ali je neću prijeći. Danas vam toliko mogu reći".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene