"To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije", kazao je Pupovac za Media servis.

Galerija


Čelnik SDSS-a Milorad Pupovac u razgovoru za Media servis potvrdio je da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije.

Vezani članci Milorad Pupovac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Pupovac: "Dobro razumijem što znači kada vam vrhovna zapovjednica Oružanih snaga pošalje onakvo pismo, tu vrstu poruka" Andrej Plenković i Milorad Pupovac (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Sastanak koalicije: Tražili od Pupovca da se ogradi od svojih izjava

"To je bila reakcija koja je rezultat dužeg i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga i to je poruka koju smo morali poslati", izjavio je za Media servis.

 

Pupovac je danas za N1 reagirao na spaljivanje lutke s njegovim likom na karnevalu u Kaštel Sućurcu, kao i komentirao činjenicu da nijedan član Vlade nije na to reagirao.

Upitan gdje je granica na kojoj će on preuzeti odgovornost, odnosno što je crta koju neće prijeći, kazao je: "Mogu samo reći da sam stao na tu crtu, ali je neću prijeći. Danas vam toliko mogu reći".