Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar je obišao i otvorio obnovljeni odjel ginekologije te polikliniku vrijednu 7,5 milijuna kuna


Dobro je, ovo se može platiti, kazao je ministar zdravstva Darko Milinović nakon što je vaservagom provjerio jesu li majstori dobro zalijepili pločice u poliklinici u izgradnji Opće županijske bolnice u Požegi.

Vezani članci Vili Beroš Ministar zdravstva Beroš kaže da su dugovi bolnica 9,4 milijarde kuna: "Sustav sa 63 bolnice previše je za Hrvatsku" Problem zubara u Zadru Nakon ginekologa i pedijatra, u Zadru nedostaje i dežurni stomatolog: Za hitne intervencije mora se do Splita

U pratnji svojih suradnika župana Marijana Aladrovića, saborskih zastupnika i ravnatelja bolnice dr.sci. Željka Glavića ministar je obišao i otvorio obnovljeni odjel ginekologije te polikliniku vrijednu 7,5 milijuna kuna koja bi trebala biti gotova do rujna.

'Prije godinu i pol dana zdravstvu ove županije prijetio je gotovo bankrot. Tada mnogi nisu vjerovali da ćemo ne samo riješiti te oprobleme nmego da idemo i u nove projekte. Pored ove poliklinike, do sada smo uložili 30 milijuna u Specijalnu bolnicu u Lipiku, dva milijuna u pakračku te 3 milijuna u Dom za psihičke bolesne osobe u Ljeskovici' kazao je ministar koji je najavio da će ova županija na godišnjoj razini dobivati 3,5 milijuna više za zdravstvo nego od sada. Najavio je kupnju pet novih vozila hitne pomoći. (VLM Agencija)