Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar je obišao i otvorio obnovljeni odjel ginekologije te polikliniku vrijednu 7,5 milijuna kuna


Dobro je, ovo se može platiti, kazao je ministar zdravstva Darko Milinović nakon što je vaservagom provjerio jesu li majstori dobro zalijepili pločice u poliklinici u izgradnji Opće županijske bolnice u Požegi.

Vezani članci Zdravko Marić Nova poskupljenja pred vratima, a ministar iz Luksemburga poručio: "Vlada nema puno prostora za intervenciju..." Liječnici: Ilustracija - 2 Udruge pacijenata opet nisu uključene u Beroševu reformu: "To već samo po sebi govori da od ove reforme neće biti ništa"

U pratnji svojih suradnika župana Marijana Aladrovića, saborskih zastupnika i ravnatelja bolnice dr.sci. Željka Glavića ministar je obišao i otvorio obnovljeni odjel ginekologije te polikliniku vrijednu 7,5 milijuna kuna koja bi trebala biti gotova do rujna.

'Prije godinu i pol dana zdravstvu ove županije prijetio je gotovo bankrot. Tada mnogi nisu vjerovali da ćemo ne samo riješiti te oprobleme nmego da idemo i u nove projekte. Pored ove poliklinike, do sada smo uložili 30 milijuna u Specijalnu bolnicu u Lipiku, dva milijuna u pakračku te 3 milijuna u Dom za psihičke bolesne osobe u Ljeskovici' kazao je ministar koji je najavio da će ova županija na godišnjoj razini dobivati 3,5 milijuna više za zdravstvo nego od sada. Najavio je kupnju pet novih vozila hitne pomoći. (VLM Agencija)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju