Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kukuriku koalicija je prije dvije godine odnijela aposlutnu pobjedu na parlamentarnim izborima, a stranke lijevog centra nakon 8 godina došle su krajem prosinca u Banske dvore s novim premijerom Zoranom Milanovićem.


Zoran Milanović i partneri na današnji dan su slavili. Kukuriku koalicija osvojila je apsolutnu većinu za vođenje zemlje 4 godine. Dnevnik Nove TV kao i nakon 6 mjeseci, godinu dana pa tako i nakon 2 godine od pobjede proveo je veliko istraživanje među građanima.

>>SDP se oporavlja, HDZ najjači u proteklih 12 mjeseci!

DVIJE GODINE POSLIJE – NEZADOVOLJSTVO

Vezani članci Premijer Andrej Plenković (Foto:Patrik Macek/PIXSELL) Plenković: "Proračun je u plusu za 750 milijuna kuna, unatoč plaćenim jamstvima za brodogradilišta" Premijer Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Premijer Plenković za Dnevnik Nove TV: "Mnogi su poslodavci priželjkivali povećanje neoporezivih primitaka"

Nezadovoljstvo je i nakon dvije godine dominantno. U ovom trenutku 68 posto građana je nezadovoljno svime. A njih 26 posto je zadovoljno. Ne zna njih 7 posto.

Prije godinu dana vladalo je slično nezadovoljstvo - njih 60 posto bilo je nezadovoljno, a 30 posto građana bilo je zadovoljno.

Cijele rezultate istraživanja pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook