Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Političke prepirke

Milanović laburiste nazvao populistima; Lesar: On je snob

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Vlade premijer Zoran Milanović osvrnuo se na prijedlog kluba zastupnika Hrvatskih laburista, nazvavši ih populistima. Ubrzo je to komentirao predsjednik Laburista Dragutin Lesar, nazvavši Milanovića elitistom i snobom.

Nakon što je ministar rada Mirando Mrić tijekom sjednice Vlade pročitao obrazloženje zašto ne bi trebalo podržati prijedlog hrvatskih laburista o minimalnoj plaći, premijer se osvrnuo na komentare laburista o kreditnom rejtingu kao zavjeri londonskih bankara.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Iz minute u minutu Domovinski pokret slikao se ispod velikog križa i oglasio o SDSS-u, a Grbin poručio da Plenković treba psihijatra Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem"

'S obzirom na to da se radi o laburističkoj stranci, oni sigurno znaju što se u Londonu događa. Zavjere su gadna stvar. Ovo je bila jedna ironična opaska na nikad umirući populizam u hrvatskoj politici. Stvarno nema granica', rekao je premijer.

>> Milanović opet o Bibliji, usporedio je s ovršnim zakonom

U tome se premijerovom komentaru prepoznao predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar. Ubrzo je na društvenim mrežama objavio svoj komentar: 'Kada me politički elitisti i snobovi optužuju za populizam, onda je to za mene kompliment.' 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene