Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA KLIME

Maturantica kolabirala zbog vrućine nakon što je dva i pol sata pisala esej pod maskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturantici je u Makarskoj pozlilo tijekom pisanja eseja. Lokalni mediji navode kako učionica nije bila klimatizirana, a esej se piše u trajanju od dva sata i 40 minuta.

U makarskoj Srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića jednoj je učenici danas pozlilo prilikom pisanja eseja iz hrvatskog jezika, koji traje 2 sata i 40 minuta. Iako su u školi djevojci odmah pružili pomoć te joj dali vode, u jednom je trenutku izgubila svijest.

Pročitajte i ovo Makarska; ilustracija - 1 KONTROLA GRADSKE UPRAVE USKOK provjerava sporne projekte u Makarskoj, oglasio se HDZ: "Mi si ne uzimamo za pravo određivati tko treba biti uhapšen" Makarska; ilustracija - 4 Velike razlike Po razvijenosti prestigli veliki grad, no nisu svi zadovoljni: "Ubila me ova betonizacija"

U ambulanti Hitne pomoći primila je infuziju te je potom, nakon što joj se stanje stabiliziralo, puštena kući. Situacija bi sasvim sigurno bila drugačija da je učionica u kojoj je pozlilo maturantici bila - klimatizirana, piše Makarska danas.

Kako navodi taj lokalni portal, škola ima samo neke klimatizirane učionice, a prilike na vrhuncu toplinskog vala zasigurno nisu pogodne za višesatni boravak u takvim prostorima, pod maskom i uz zabranu nošenja kratkih hlača.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene