Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorio Kerumu

Marasović: Kerum laže, rodilište je gotovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Revoltiran što ga je gradonačelnik Kerum prozvao da se hvali dovršenim rodilištem i traži pristupne ceste, iako je rodilište još u građevinskim radovima, ravnatelj splitske bolnice Dujomir Marasović, danas je hitno organizirao obilazak rodilišta.

Ravnatelj Marasović potrudio se dokazati da su kreveti i oprema u bolnici, a unutra sve izgleda kao ekstra visoka klasa. No, zna se da je Kerum zapravo htio reći kako Marasović preko rodilišta požuruje rješenje pitanja prilazne ceste. Zna se i da su vlasnici derutnih objekata na trasi ceste planirali dobiti milijune kuna za te objekte. Insinuiralo se da Marasović stoji iza tog biznisa dok on to žestoko demantira. Mnogi Splićani ističu kako su to praktički barake koje su vlasnici često nelegalno pretvorili u poslovne prostore. Za sada je jedinu isplatu za prostor kraj bolnice dobila vlasnica koja je tada bila i gradska vijećnica Neda Makjanić Kunić. Gotovo, 14 milijuna kuna, nije loše.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burno u Splitu 'Sutra ćemo vidjeti je li Kerum kupio ijednog vijećnika' Slika nije dostupna Reakcija HDZ-a Marasović traži ispriku od Keruma zbog izjave o kupovanja političara

 

'Pa dobro, pada li meni beton po glavi, vidite li vi ovdje beton i radove?', upitao je prisutne novinare Marasović. Sa novinarima je jurio hodnicima i uvjeravao da je rodilište apsolutno dovršeno, iako je Kerum tvrdio upravo suprotno. 'Gradonačelnik Kerum laže. Sve, sve je gotovo i rodilište nije za pet, već za deset zvjezdica', dodao je Marasović. 'Mi smo praktički spremni za otvaranje', nadovezao se na ravnateljeve riječi Ivica Tadin, predstojnik Ginekologije KBC Split.

Za otvaranje su potrebne dozvole

I uistinu evo kreveta od sto tisuća kuna, a za mame koje bi porod u kadi, tu je novi jacuzzi. Sobe dvokrevetne, sa krevetićima za bebe Čista inspiracija za planiranje bebe. Istina, kad boli boli, ali barem će biti sa stilom. Ali za otvaranje trebaju dozvole, a bebe ne čekaju papirologiju. Novo rodilište mogu pogledati samo izvana.Gradonačelnik Kerum izrazio je sumnju da je krivac za to stanje i ravnatelj Marasović koji je nepotrebno razvlačio sa dovršenjem i otvaranjem rodilišta čekajući otkup zemlje za pristupnu cestu.

Vlasnici zemlje i derutnih, dobrim dijelom i nelegalnih prostora traže milijune kuna od grada. Za sada je samo bivšoj gradskoj vijećnici iz Liste Velog Mista , Nedi Makjanić Kunić za njen prostor isplaćeno gotovo 14 milijuna kuna. Je li tko pripomogao u toj kardinalnoj isplati , pitaju se mnogi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene