Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON STRAŠNE NESREĆE

Shrvana majka Vere Begić Blečić: "Strašno sam potresena, neopisivo mi je žao poginulog. Za moju Veru nema više života..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"U sekundi se našla u situaciji koju ta druga obitelj definitivno nije zaslužila, ali nije ni moja kći jer ona, vjerujte mi, ni mrava ne bi zgazila", rekla je maka riječke pročelnice.

Nakon što je riječka pročelnica Vera Begić Blečić skrivila prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji Umažanin Igor Soldatić, a njegova supruga i kći ozlijeđene, oglasila se i njena majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede

"Strašno sam potresena. Užasno mi je teško i ne pronalazim riječi da opišem očaj. Jezivu vijest nisam doznala od policije nego mi ju je rekla Verina prijateljica. Neopisivo mi je žao poginulog i njegove obitelji, čiji je život bespovratno uništen. Ni za moju Veru nema više života. U sekundi se našla u situaciji koju ta druga obitelj definitivno nije zaslužila, ali nije ni moja kći jer ona, vjerujte mi, ni mrava ne bi zgazila.

U proteklih godinu dana, a možda i više, zaredale su joj se nedaće. Prije par mjeseci umro joj je djed za kojeg je bila jako vezana, a život joj se dodatno sunovratio nakon bračnog kraha. Nije tu nedaćama kraj jer joj je i baka, moja majka, na samrti. Ne znam točno, ali znam da se išla razonoditi na neradni dan. Ne branim je, da ne mislite, ali ona sigurno nije priželjkivala to što se dogodilo’, rekla je majka Vere Begić Blečić u telefonskom razgovoru za Jutarnji list.

Istaknula je kako njena kći nije alkoholičarka. "Razapinje ju se da je alkoholičarka, a ona to nije. Tijekom proteklih godinu dana zaredali su joj se problemi u životu pa joj je sve očito postalo preteško i izašla je u provod. Vera je oduvijek pomagala ljudima. Cijeli se život bavila sportom. Radila je mukotrpno. Trenirala i paralelno studirala, diplomirala je pravo, a poslijediplomski je stekla iz medicinskog prava. Završila je i novinarski tečaj. Zadnje muke s kojima se teško nosi na privatnom planu su bili rastava, preseljenje, dijete školarac", rekla je ona.

Stegovni postupak u ZDP-u, neslužbeno doznajemo, mogao bi biti početkom rujna

Istaknula je kako ne vidi kakve veze ima stranačka pripadnost njene kćeri s nesrećom te navela kako jo stranka nije pomogla u karijeri.

"Vera je svjesna što je napravila i samo šuti. Vjerujte mi, njezin život je stao. Njezinu životu je kraj, a treba misliti na sinčića koji je u ranjivoj dobi. Da je barem mene pregazila jer bol koju nosim zbog činjenice da je jedan dječak ostao bez svoga oca je nemjerljiva. Suosjećam s obitelji poginulog i znam da nema riječi utjehe. Preminuli vozač nije zaslužio takav kraj", rekla je shrvana majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene