Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka Slovenke Irene Mlakar, koja je prije godinu dana nestala na ljetovanju na hrvatskoj obali nedavno je progovorila o, kako tvrdi, sličnosti nestanka njezine kćeri i Britt Laptorne.


Ekipa Provjerenog otišla je u Jesenice i doznala na čemu ona temelji svoje tvrdnje. Obišli smo i mjesta na Krku i Rabu na kojima je Irena Mlakar posljednji put viđena. Irena je s prijateljicama Fatimom i Erikom došla na odmor u Stinice kraj Karlobaga 5. kolovoza. Planirale su ostati 15 dana. Nakon osam dana Irena se odvojila od prijateljica, otišla na Rab i više se nije vratila.

Vezani članci Otac direktora komunalnog poduzeća i Ana Malbaša Otac direktora komunalnog poduzeća kamenom iz austrougarskog mula izgradio luksuznu vilu Provjereno istražuje slučaj krađe u Biogradu na Moru - 2 Bizarna krađa u Biogradu na Moru: Kako je kamen s mula iz 19. stoljeća završio u luksuznoj vili?

Mjesec dana poslije njezino poluraspadnuto tijelo pronađeno je na Krku. Uzrok smrti nikada nije utvrđen. Neutješna majka već godinu i pol moli za istinu koja bi joj osigurala kakav takav duševni mir. Umjesto toga, vijest o nestanku i smrti mlade Australke Britt Lapthorne, prošloga rujna u Dubrovniku, navela ju je da posumnja kako su ta dva slučaja povezana. Sjetila se susreta svoje kćeri sa starijim muškarcem u Baškoj u vrijeme kada su tražili Irenu.

Provjereno pogledajte večeras u 20.50 na Novoj TV.