Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjetske zvijezde u pravilu odsjedaju u najluksuznijim hotelima, ali sve češće se odlučuju i na zakup cijelih vila.


Najbolji primjer je vila Šeherezada u Dubrovniku, gdje noć stoji čak 5 tisuća eura, ipak rijetko je prazna. Od saudijskih prinčeva do ruskih oligarha, mnogi su ljetne noći proveli upravo u toj vili, a ona je najpoznatija po tome što je su u njoj nekoliko tjedana ljubovali Elisabeth Taylor i Richard Burton.

Vezani članci Dorjan Dragojević iz Turističke zajednice Vela Luka Zbog Olivera Dragojevića, Vela Luka večeras će biti puna gostiju, a i dosadašnje su brojke na korak do rekordne 2019. godine: "To je veliko ostvarenje" Plaža, ilustracija U Hrvatskoj više od milijun turista, 220.000 više nego lani u isto doba. Objavljeno gdje ih je najviše

Ipak, nije samo Dubrovnik rezerviran za luksuzne jahte i rezidencije, one se mogu pronaći duž cijelog Jadrana, od Istre pa do Dubrovnika.

>> Nećete vjerovati što turisti ovdje najviše rade!

Uređena prema motivima iz 1001. noći, Šeherezada za jednu noć boravka čvrsto drži vrtoglave cijene od pet do sedam tisuća eura i ljeti je uvijek popunjena.

Vila Stancija Menengheti u Istri, nešto je jeftinija - deset tisuća eura na tjedan. U srednjoj Dalmaciji, kod Primoštena ljetuju četiri austrijske obitelji. Iznajmili su cijelu kuću s bazenom i vrhunskom uslugom.

Predsjednički apartman vile Bilo s ogromnom terasom, predivnim pogledom i dvoranom za fitness, cijelo ljeto je popunjen. Gostima dubokih džepova, s obzirom na konstantnu popunjenost luksuznog smještaja, Hrvatska je izuzetno omiljeno odredište.

Prema je bilo najavljeno kako će Jeremy Irons već jučer poslijepodne odletjeti prema Budimpešti gdje snima film, čini se kako ga je Dubrovnik dovoljno impresionirao da promjeni svoje planove. Naime, slavni glumac i sinoć je proveo u Gradu, pogledao je predstavu na Ljetnim igrama nakon je čega je krenuo na večeru i razgledavanje stare gradske jezgre. Već je najavio da bi se volio uskoro vratiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.