Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovnik je glavna destinacija za goste dubokog džepa. I zna im prodati ono što vole. Butelja vina za 200 tisuća kuna i kavijar za 6 tisuća kuna. Evo priče o luksuzu i onima koji si to mogu priuštiti.


Uvijek vjeran gost Bernie Ecclestone prošli je tjedan uživao u Dubrovniku. Svojim je prijateljima priuštio luksuzan ručak. U restoranu koji je smješten uz staru jezgru gosti dubljeg džepa mogu naći štošta za sebe.

Vezani članci Otvaranje boca (Foto: Screenshot) Otvaranje boce prevelik je izazov za neke, spektakularno su se osramotili Nespretnost skupa 34 tisuće eura (FOTO: Facebook/Screenshot) Prosječan Hrvat za ovu bocu radi više od tri godine! Iz ruku mu je ispao skupocjeni šampanjac

Lanac dubrovačkih hotela također ima bogatu ponudu. Jede se zlatnom žlicom ili žlicom od školjke. Porcija stoji 6.000 kuna. Uz njega odlično ide i šampanjac od 9.000 kuna. Najluksuzniji dubrovački restoran Žils ne dopušta snimanje, no u svojoj ponudi ima bocu pjenušca Don Perignon White gold, čija cijena iznosi 200 tisuća kuna.

Ako nisu stigli na luksuznim jahtama, smještaj najčešće traže u predsjedničkom apartmanu ili pak u vilama poput ove gdje mogu uživati u većoj privatnosti. Za 5000 eura po danu ovdje može uživati 6 osoba.

Bilo u ambijentu ili u hrani na kraju se sve svodi na isto. Najbogatiji gosti najviše žele samo jedno. Osjetiti Mediteran.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju