U Metkoviću ne prestaju prepucavanja na relaciji MOST-ove kandidatkinje Katarine Ujdur i HDZ-ovog kandidata Dalibora Milana.


U Mostu tvrde kako Stipe Gabrić Jambo javno daje potporu HDZ-u, te optužuju Milana da ne želi to priznati, kao ni nagađanja da pregovaraju o podjeli fotelja.

Vezani članci Slika nije dostupna Most izgubio svoju utvrdu, nema nijednog župana, ali uporno odbija priznati poraz Slika nije dostupna Most: "Policija je oduzimala transparente prosvjednicima, to je udar na slobodu govora"

Milan tvrdi kako većina u Vijeću nije uvjetovana potporom Stipe Gabrića i kako traži podršku svih vijećnika. Uvjeren je u svoju pobjedu u drugom krugu izbora.

"Ni jednom ja i gospodin Stipe Gabrić nismo razgovarali. Prihvaćam podršku svih birača jer ja želim biti gradonačelnik svih građana Metkovića", poručuje Milan.

"Gospodin Gabrić javno podržava gospodina Milana, malo je više u kampanji od gospodina Dalibora, ja se nadam da će građani to prepoznati, da ne žele vratiti gospodina Gabrića, već su tu neke spekulacije o predsjednicima gradskog vijeća, gospodin Milan šuti i ne želi se odreći te njegove podrške", kaže Ujdur.