Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postizborna iznenađenja

Pobijedio na izborima i proglasio NERADNI DAN!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postizborna iznenađenja ne prestaju. Općina Vir danas je obznanila kako ne radi, dok je Dinko Burić (HDSSB) zatražio novo prebrojavanje glasova u Belišću.

Kristijan Kapović, nezavisni kandidat, glatko je odnio izbornu pobjedu u Viru, s preko 58 posto glasova birača, a Općina je izgleda, nakon izborne pobjede dobila i slobodan dan. Pokušali smo telefonski nazvati centralu Općine Vir, no nitko se doista nije javljao.

Pročitajte i ovo Slab interes za sigurna radna mjesta u Gradu Belišću, ilustracija (Guliver/Thinkostock) Gdje su nezaposleni? Šok u Slavoniji: Raspisali natječaj za 7 mjesta u gradskoj upravi, a možda neće imati koga zaposliti Slika nije dostupna Borba za mjesto gradonačelnika Ponavljanje izbora na dva biračka mjesta: U Belišću bitan svaki glas

>> NAJVEĆI GUBITNICI: 'Lokalni šerifi' koji su pali na izborima!

>> INTERAKTIVNA KARTA - pogledajte rezultate lokalnih izbora!

S druge strane, u Belišću je na djelu prava postizborna drama, jer DInko Burić (HDSSB) traži prebrojavanje glasova, nakon što je ozgubio sa samo četiri glasa razlike, koliko je prednost HDZ-ovog kandidata Dinka Huisa.

Podsjetimo, nakon jučerašnjih lokalnih izbora iz svojih dugogodišnjih fotelja morali su otići i gradonačelnik Siska, Požege, Omiša i Hvara.

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene