Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

79-godišnjak je pucao u duplo mlađeg susjeda jer je mislio da je ljubavnik njegove žene.


'Što ti imaš sa mojom ženom? Zašto ona tebe obožava? Jesi li ti njezin ljubavnik!?', vikao je 79-godišnjak na svog poznanika, 40-godišnjaka u ispadu ljubomore, a nakon čega je iz pištolja ispalio hitac na njega, koji ga je na sreću promašio. Sve se dogodilo u prošlu srijedu oko 10 sati u Ulici Isce u zagrebačkim Gračanima.

>> FOTO Ljutiti susjedi izbušili gume i išarali vozilo građevinara

Vezani članci Bar, ilustracija Ma ne, nema tu nikoga: Policiju uvjeravao da je zatvorio kafić pa u skladištu našli 13 gostiju. Među njima i 69-godišnjak Policija na djelu Trebat će im odvjetnik nadljudskih moći, policija ih je ulovila usred zločina

Danijel je najprije pozvao svog susjeda Marija da mu dođe pomoći popraviti kosilicu, koju su nakon nekoliko minuta uspjeli osposobiti. Nakon toga 79-godišnjak je ponovno zamolio svog susjeda za pomoć, ovoga puta upitao ga je da li mu može pomoći popraviti bravu u dvorišnoj kućici. Započeli su razgovor o 79-godišnjakovoj 77-godišnjoj supruzi, a onda je stariji muškarac počeo ispitivati 39 godina mlađeg susjeda koji mu je pomagao o tome da li 'petlja' s njegovom ženom.

40-godišnjak mu je objašnjavao da sa njom nema ništa i pokušavao ga smiriti, ali bez uspjeha. 'Ubit ću te', zaderao se stariji susjed u jednom trenutku te izvukao pištolj marke Browing 6.35 iz džepa te zapuca.

Nakon što ga je prvi hitac promašio mlađi susjeed je uspio pobjeći, a kada se sklonio u sigurnost svoje kuće nazvao je sina od ljubomornog susjeda i prepričao mu što se dogodilo. Zajedno su se složili da je stariji muškarac s oružjem u rukama u stanju opasnom za sve oko sebe te su pozvali policiju koja ga je zatim privela i oduzela mu oružje. (Agencija VLM)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook