Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Linićevi inspektori i dalje češljaju obalu. U Dubrovniku je, pišu lokalni mediji, snimljena fotografija polugolog inspektora koji je glumio opuštenog turista.


Čitatelj portala Dubrovački.hr snimio je polugolog čovjeka u pratnji žene za kojeg tvrdi da je porezni inspektor.  Kao što se na fotografiji može vidjeti, čovjek je bez majice, a do njega je stajala njegova kolegica. Dubrovački.hr piše da se pretpostavlja da je inspektor, prije nego što je pokazao značku, glumio opuštenog turista, a kolegica suprugu.

>> Kreću inspekcije za kršitelje rokova plaćanja

Zbog brzine, kako kažu, nije stigao odjenuti majicu, već je odmah počeo sastavljati zapisnik što je, prema riječima čitatelja, dosta dugo trajalo'.

Vezani članci Potres kod Dubrovnika Potres magnitude 4,1 pogodio dubrovačko područje: "Probudio me, dosta se osjetio!", "Prvo lagani huk pa je dobro zatreslo" Cijepljenje u sportskoj dvorani - 2 U dubrovačkoj bolnici se preko reda cijepili i djelatnici policije? Iz sindikata poručuju: ''Imamo više anonimnih prijava''

Gosti kafića hotela Splendid, gdje je kontrola izvršena, kazali su da gotovo sat i pol nitko ništa nije mogao naručiti.

Spomenuti kafić smo i nazvali, osoblje kafića nam je potvrdilo da ih je posjetila inspekcija te da je sve bilo korektno odrađeno, no fotografiju nisu htjeli komentirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook