Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strka po cijeloj RH

Kupnja pred Božić: Gužve u svim gradovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U većini krajeva Hrvatske vladale su predbožićne gužve i potrage za darovima, jelkama, namirnicama u zadnji čas.

Strku oko kupnje najbolje su osjetili upravo prodavači koji su u akciji od samoga jutra. Baš kao i roditelji koji su se itekako potrudili ispuniti želje svojim mališanima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prema zapadu VIDEO Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici, vozilo se zabilo u ogradu Kićenje božićnih drvaca - 6 Skuplji Božić Daleko smo od Badnjaka, ali prodaja božićnih drvaca je već počela. No, cijena im je viša nego prošle godine

Užurbanost na gradskim ulicama vladala je do kasno poslijepodne. Kupuju se pokloni najmilijima i udovoljava se i velikim i malim željama. Pojedini roditelji tvrde da su njihova djeca skromna u skladu s teškim vremenima, pa za Božić tako žele samo slatkiše.

Prodavači borova osjetili gužvu

Na sreću, skromni nisu bili oni koji su se odazvali humanitarnoj božićnoj kavici. Po trinaesti put organizirali su je zagrebački gradonačelnik i Caritas. 'Za djecu bez roditeljske i djecu s teškoćama u razvoju o kojima Caritas brine', rekla je Jelena Lončar, ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

I dok su jedni prikupljali donacije, prodavači jelki od ranoga jutra u akciji. Strku oko kupovanja najviše su osjetili prodavači.Kažu da su u sat vremena prodali više nego tijekom cijelog jutra.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene