Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zoran Milanović, Vesna Pusić, Boris Miletić i Silvano Hrelja potpisali su sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Europski parlament.


Predsjednici stranaka Kukuriku koalicije Zoran Milanović (SDP), Vesna Pusić (HNS), Boris Miletić (IDS) i Silvano Hrelja (HSU) potpisali su danas sporazum o zajedničkom izlasku na izbore za Europski parlament i predstavili kandidate sa svoje, kako tvrde, pobjedničke liste, koju nosi Neven Mimica.

Vezani članci Zoran Milanović na Korčuli Milanović objavio da ima novog kandidata za predsjednika Vrhovnog suda te poručio ostalima: "Matori ste..." Slika nije dostupna Milanović: 'Budimo pošteni prema ljudima, konstituirajmo se i bjež'mo ća'

'Nismo svi iste političke opcije, ali nas vežu temeljne vrijednosti: pravda, jednakost i sloboda u Hrvatskoj i u Europi', kazao je Milanović i dodao kako to mogu reći i govore i predstavnici konkurencijskih grupacija, a na građanima je, kaže, da ocijene i da dobro gledaju tko govori istinu i zaista se zalaže za te vrijednosti.

Josipović i Leko nadaju se 'europskim', a ne 'ideološkim' temama u kampanji

Vesna Pusić je naglasila da je za EU izbore neizmjerno važna izlaznost te opredijeljene građana za opciju koja nudi i želi uvesti ravnopravnost i jednakost u Hrvatsku i EU.

'Zato nije svejedno tko će nas predstavljati u EU parlamentu', kazala je Pusić. Silvano Hrelja je izrazio nadu da Hrvatska stranka umirovljenika biti prva umirovljenička parlamentarna stranka u Europi, a Boris Miletić je naglasio da su Istra i IDS-ova politička opcija dosad pokazale da se zalažu za europske vrijednosti i kako se mogu koristiti sredstava EU fondova.

Svi su izrazili zadovoljstvo što će zajedno nastupiti na izborima u svibnju i pozvali su građane da glasuju za njihovu listu koja će, kažu, biti pobjednička. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook