Umirovljenici, ilustracija
Umirovljenici, ilustracija Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Ogorčeni zbog ponašanja svojeg sina bračni par Šimpović iz Hlebina odlučio je poštapalicu "odreći se nekog preko novina" provesti u djelo.


Već četiri godine, kažu, nije ih posjetio, a sada su i unuci počeli izbjegavati kontakt s njima.

Vezani članci Ricky Martin (Foto: Profimedia) Žene su bile lude za njim dok nije priznao da je gay, a sad je s mlađim mužem dobio četvrto dijete Danijel Subašić i Antonija Bozzo (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Danijel Subašić i Antonia Bozza postali sretni roditelji malenog dječaka!

"Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno izbriše kao naš sin", poručuju Krunoslava i Franjo Šimpović.

Napominju kako su sinu od malih nogu omogućili sve što je želio, a prema njima se, kažu, počeo nepodnošljivo ponašati u ranoj mladosti.
Njegova majka prisjeća se kako je u studentskim danima i nju i oca znao vrijeđati.

"Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori", opisuje Krunoslava Šimpović.

"Izmislili su da živimo u Americi"

Dodaje kako su sin i snaha činili sve da ih unuci ne vide, a obožavaju ih.

"Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan“, prisjeća se ožalošćena Krunoslava. Dodaje kako ih sad, kad više nemaju novca i kad bi se on trebao pobrinuti za njih, sin izbjegava.

"Potpuno smo slomljeni i ne preostaje nam ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe“, ispričala je Krunoslava za Podravski list

Prozvani sin kratko je poručio da mu je to sve pomalo smiješno. 

"Svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan", poručio je.