Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljske razmirice

Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ogorčeni zbog ponašanja svojeg sina bračni par Šimpović iz Hlebina odlučio je poštapalicu "odreći se nekog preko novina" provesti u djelo.

Već četiri godine, kažu, nije ih posjetio, a sada su i unuci počeli izbjegavati kontakt s njima.

Pročitajte i ovo Chongqing U Kini pogubljen par Opak, okrutan i odvratan zločin: Nagovorila ljubavnika da ubije svoju djecu kako im ne bi bila prepreka u vezi Slika nije dostupna Nezahvalan do boli To im je hvala: Nasred ulice je tukao roditelje nezadovoljan stanom koji su mu kupili

"Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno izbriše kao naš sin", poručuju Krunoslava i Franjo Šimpović.

Napominju kako su sinu od malih nogu omogućili sve što je želio, a prema njima se, kažu, počeo nepodnošljivo ponašati u ranoj mladosti.
Njegova majka prisjeća se kako je u studentskim danima i nju i oca znao vrijeđati.

"Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori", opisuje Krunoslava Šimpović.

"Izmislili su da živimo u Americi"

Dodaje kako su sin i snaha činili sve da ih unuci ne vide, a obožavaju ih.

"Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan“, prisjeća se ožalošćena Krunoslava. Dodaje kako ih sad, kad više nemaju novca i kad bi se on trebao pobrinuti za njih, sin izbjegava.

"Potpuno smo slomljeni i ne preostaje nam ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe“, ispričala je Krunoslava za Podravski list

Prozvani sin kratko je poručio da mu je to sve pomalo smiješno. 

"Svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan", poručio je. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene