Krš i lom, iza nas je tjedan obilnih kiša, velikih nevolja i oluja. Prvo olujno nevrijeme pa burna proslava Oluje. Hrvatska politika u Kninu, 25 godina poslije Oluje, okrenula je novi list.


General Ante Gotovina rekao je u Kninu kako trebamo raditi za bolje sutra, premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović najavljivali su put pomirbe, a na istom je tragu bio i predstavnik SDSS-a Boris Milošević.

Vezani članci Oluja u Grčkoj Kaos u Grčkoj! Ciklona pogodila zemlju, oluja uzrokovala poplave: ''Idući sati vrlo su kritični'' Mjesec dana od eksplozije u Bejrutu - 3 Čudo mjesec dana nakon eksplozije u Libanonu: Senzori u ruševinama potvrdili otkucaje srca i disanje!

Osim Oluje, u tjednu iza nas je i stravična eksplozija u Bejrutu te požar u Splitu. Predaha nema ni za volanom. Zagužvalo na putu prema moru. Na plažama kao u mravinjaku. Brčkaju se i domaći i furešti. Priče o propaloj turističkoj sezoni  kao da padaju u vodu.

Bio je ovo i tjedan u kojem se podvuka crta pod kampanju. Računica je otkrila: najveći su odriješili kesu i na izbore potrošili najviše. HDZ uspio čak i zaraditi. Restart koalicija i Miroslav Škoro - završili u minusu.

Više o zbivanjima u tjednu koji je iza nas pogledajte u videoprilogu!