Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švedska kraljica Silvia, koja se sa svojim suprugom kraljem Carlom XVI. Gustafom nalazi u trodnevnom posjetu Hrvatskoj, je sa suprugom hrvatskog predsjednika Tatjanom Josipović posjetila Centar za rehabilitaciju Silver.


Osnovni programi Centra proizišli su iz programa koje je provodila Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet, koja je uz ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH i Grad Zagreb suosnivač Centra.

>> Josipović dočekao švedski kraljevski par

Programskim aktivnostima Centra Silver obuhvaćene su osobe oštećenog vida, teško pokretne i osobe u invalidskim kolicima, djeca s teškoćama u razvoju (cerebralna paraliza, autizam, sljepoća, neurorizična djeca, ADHD i drugo) te osobe s tjelesnim, mentalnim ili intelektualnim oštećenjem. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci AstraZenecino cjepivo, ilustracija Nastavlja se niz: Još dvije zemlje privremeno zaustavljaju primjenu AstraZenecina cjepiva, stručnjak upozorava na moguću katastrofu Princeza Viktorija, Švedska Ni kraljevski dvor nije imun na koronu: Princeza Viktorija pozitivna na virus