Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Centar za rehabilitaciju

Kraljica Silvia i Tatjana Josipović posjetile centar Silver

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedska kraljica Silvia, koja se sa svojim suprugom kraljem Carlom XVI. Gustafom nalazi u trodnevnom posjetu Hrvatskoj, je sa suprugom hrvatskog predsjednika Tatjanom Josipović posjetila Centar za rehabilitaciju Silver.

Osnovni programi Centra proizišli su iz programa koje je provodila Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet, koja je uz ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi RH i Grad Zagreb suosnivač Centra.

>> Josipović dočekao švedski kraljevski par

Programskim aktivnostima Centra Silver obuhvaćene su osobe oštećenog vida, teško pokretne i osobe u invalidskim kolicima, djeca s teškoćama u razvoju (cerebralna paraliza, autizam, sljepoća, neurorizična djeca, ADHD i drugo) te osobe s tjelesnim, mentalnim ili intelektualnim oštećenjem. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti" Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene