Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog nje mijenjali statut

Kosoričina glasnogovornica na čelu Mladeži HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladež HDZ-a danas je na 11. konvenciji za svoju novu predsjednicu izabrala Martinu Banić, zamjenicu glasnogovornika vlade, priopćeno je iz HDZ-a.

Konvencija je izmijenila i pravilnik o radu, čime je, među ostalim, utvrđeno da se članom Mladeži HDZ-a može biti do 35., umjesto do 30. godine starosti, što će novoimenovanoj predsjednici omogućiti da odradi mandat na čelu Mladeži.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlatna mladež Teherana FOTO Pogledajte njihovu 'zlatnu mladež'! Slika nije dostupna Ocijenili Plan 21 Mladež HDZ-a: Vladin program totalni je promašaj

>> Kosor najavila nove nepopularne mjere

Oko 930 izaslanika Konvencije za zamjenika predsjednice Mladeži izabralo je Antu Topalovića, a za potpredsjednike Dinka Đerija, Ervina Kolareca, Matu Frankovića, Žarka Tušeka i Petra Radoševića. Izabrano je i novo Predsjedništvo te nacionalni i nadzorni odbor Mladeži.

Novoizabrana predsjednica izrazila je punu potporu predsjednici HDZ-a i premijerki Jadranki Kosor u nastojanjima na suzbijanju korupcije, ističući da će Mladež HDZ-a biti na prvim položajima te borbe.

Konvencija je održana pod sloganom 'Snaga za hrvatsku budućnost', a uz izaslanike, nazočili su joj i Jadranka Kosor, njezin zamjenik Darko Milinović, Darko Milinović, potpredsjednici stranke Ivan Šuker, Vladimir Šeks i Božidar Kalmeta, glavni tajnik Branko Bačić, međunarodni tajnik i član Predsjedništva Božo Biškupić, HDZ-ovi saborski zastupnici i brojni gosti. (Hina)

>> Kosor u NO Fine instalirala svoju glasnogovornicu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene