Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ocijenili Plan 21

Mladež HDZ-a: Vladin program totalni je promašaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) ocijenili su danas kako je program koalicijske vlasti Plan 21 'totalni promašaj i smeće', s obzirom na to da je doveo samo do 'kreditnog rejtinga koji se ocjenjuje kao smeće i više od 371 tisuću nezaposlenih'.

Nezaposlenost, posebno nezaposlenost mladih, gorući je problem u Hrvatskoj više od 72 tisuće nezaposlenih na burzi mlađi su od 24 godine, rekao je Josip Bilaver, predsjednik Mladeži HDZ-a na konferenciji za novinare. Mladi samo žele raditi, obrazovati se i odgajati djecu u normalnom okruženju, a vlada ih onemogućuje u tome, dodao je.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati

>> Karamarko: Vladajuća koalicija puca po svim šavovima

Marin Babarović, zamjenik predsjednika Mladeži te stranke, ocijenio je da se nije ostvarilo ništa od programa škola-posao-stan, nego samo rastuća nezaposlenost i fenomen iseljavanja mladih iz Hrvatske. Porazan je podatak da više od 80 posto mladih želi napustiti Hrvatsku, a u proteklih dvadeset godina već ju je napustilo 180 tisuća ljudi, mahom mladih, ustvrdio je.

Po njegovim riječima, rješenja se ionako ne mogu očekivati od 'slučajnog' premijera koji obožava skijanje, ministra financija koji provodi ljetovanje u Dubaiju te ministra gospodarstva koji kaže da nitko normalan u Hrvatsku ne bi investirao, pa im ne treba niti dati potporu, a ako probleme ne mogu riješiti, trebali bi se povući.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene