Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne znam cijenu, nisam ga ja kupovala'

Kosor: Zainteresirani za limuzinu neka se čim prije jave u HDZ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor pitanja o Sanaderovoj limuzini vrijednoj 4 milijuna kuna ni danas nije mogla izbjeći i priznaje kako bi i Vladi i HDZ-u odgovaralo da se kupac čim prije javi.

Svečanoj Svetoj Misi povodom završetka obnove crkve svetog Marka, između ostalih, nazočili su potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, izaslanik zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, Stipe Zeba te autor zapadnoga portala na Crkvi akademski kipar Vladimir Herljavić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Konkurencija njemačkim limuzinama Novi Nissan GT-R bi mogao imati i limuzinsku izvedbu Slika nije dostupna Par kapi diesela [TEST] Volkswagen Passat 1.6 TDI BMT Trendline

>> 'Taj auto mogu prodati samo diktatoru'

Na pitanje kamo se može javiti netko tko želi kupiti auto Kosor odgovara: 'U Hrvatsku demokratsku zajednicu'. Jadranka Kosor i dalje tvrdili da su im ovu aferu smjestili politički konkurenti.

'Sasvim sigurno izvučena afera'

'Sve ste čuli jučer u priopćenju Vlade i mojoj izjavi nakon toga. To je sasvim sigurno izvučena afera da bi se umanjili uspjesi Vlade. I jednako tako da se umanje svi napori i postizanje jednog od povijesnih ciljeva u tjednu koji je pred nama a to je ulazak u NATO', kaže Kosor.

Iako je navodno kupljen za više od 4 milijuna kuna, taj iznos iz HDZ-a demantiraju, ali ne žele reći vrijednost blindirane limuzine najviših sigurnosnih standarda. Kosor kaže da ne zna ništa o cijeni. 'Ne znam o cijeni, ja nisam kupovala auto, pa ne znam, ali sasvim sigurno to je moguće provjeriti', kaže Kosor.

Blindirana limuzina je teška četiri tone, otporna na metke i mine, a kabina je hermetički zatvorena, prostrana i udobna. Auto ima puno dodatne opreme, suveren je na cesti bez obzira na vremenske prilike, a za nekoliko milijuna kuna može biti i vaš.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene