Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nagradnoj igri

Kosor osvojila ručnik: Jako me razveselio, posebno čičak na njemu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša premijerka na jednoj je nagradnoj igri osvojila ručnik.

Prije nekoliko dana Jadranka Kosor bila je u kupnji nekih kozmetičkih sitnica kada joj je prodavačica rekla da pomoću računa ulazi u nagradnu igru. 'Rekla sam joj da nikad ništa u životu nisam dobila, pa tako neću ni sada. No, evo, ipak sam dobila ručnik. Stigao je poštom na kućnu adresu i baš me je razveselio', rekla je bivša premijerka.

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor predstavila knjigu, ilustracija - 1 Predstavljanje knjige Jadranka Kosor za Dnevnik Nove TV: "Cijeli život, pogotovo u tom političkom životu, bila sam sama" Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom Twitter profilu objavila afotografiju s Vukom Jeremićem susret u Bakuu Bivša premijerka objavila fotografiju s nekadašnjim srpskim kolegom: "Snažno smo se fajtali...Frcale su iskre!

'Jako me razveselio ručnik, posebno čičak na njemu. Zbog čička se može nositi i kao haljina za plažu, može poslužiti za presvlačenje na plaži, a praktičan je i kao najobičniji ručnik. Odlično je i što se može prati u perilici na 90 stupnjeva, odnosno može se kuhati', dodala je premijerka.

>> Sve greške Jadranke Kosor 

Od nagrada su još bili ležaljka i bazen, no ona je zadovoljna i s ručnikom. 'I ležaljka i bazen su isto dobri. Samo gdje bih ja s bazenom? Živim u zgradi i jedino ga mogu staviti pred ulaz u zgradu. Ležaljku bih već mogla donijeti u Sabor', rekla je uz smijeh Jadranka Kosor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene