Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada traži način

Kosor optimistična: 'Vjerujem da ćemo naći rješenje za radnike Đakovštine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada traži način da pomogne radnicima Đakovštine i vjerujem da ćemo pronaći rjeaAže da će do ponedjeljka imati rješenje za radnike.

Na pitanje kako komentira jučerašnje prosvjede, stanje u Đakovštini i ima li Vlada rješenje za taj problem, Kosor je na odlasku s konferencije o stanju u zemljišnim knjigama i katastru u organizaciji HUP-a i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, kazala kako neće komentirati prosvjede i puno toga što se nažalost njih toga naslanja, prije svega političke manipulacije.

'Problem je ogroman, velik i iznimno težak, ali dakako da Vlada neće sa strane gledati što se događa. Tražimo način da pomognemo. Jučer smo dokasna radili na tome, a danas ćemo nastaviti konzultacije. Vjerujem da ćemo pronaći neko rješenje, svakako bez političkih pritisaka', rekla je predsjednica Vlade. Dodala je da bi se oni koji rade u politici morali okupiti oko rješavanja tog problema te da nije vrijeme da bilo tko skuplja političke bodove na tom teško rješivom problemu, za koji Vlada ne snosi odgovornost, ali ima razumijevanja za težak život i frustracije ljudi.

Na pitanje ima li HDZ većinu u Saboru odgovorila je potvrdno, a zamoljena za komentar tvrdnji iz HDSSB-a prema kojima je zahtjev za izdavanjem putovnice Branimiru Glavašu na premijerkinom stolu, rekla je da nešto gluplje dugo nije čula dodavši da ona nije Ministarstvo unutarnjih, ni Ministarstvo vanjskih poslova. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene