Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kosor: Miss Universe treba se zauzimati za dostojanstvo djevojaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrela se s predsjednicom organizacije koja se bavi izborom za Miss Universe Paulom Shugart i s njom razgovarala o mogućoj organizaciji svjetskog izbora za Miss Universe 2009. u Hrvatskoj, priopćeno je iz Vlade.

Paula Shugart, predsjednica Miss Universe Organization, izrazila je oduševljenje Hrvatskom, njezinom obalom te gostoljubivošću i srdačnošću stanovništva. Dodala je da će idućih tjedana Organizacijski odbor Miss Universe 2009. donijeti odluku gdje će se izbor održati dogodine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šaroliko društvo U Beču izabran najljepši transvestit Balkana Slika nije dostupna Organizatori niječu Carpet istražio: Miss Universe ostala bez titule zbog Playboya?

Potpredsjednica vlade Kosor naglasila je da je Vladi važna prilika za promociju Hrvatske kao turističke zemlje pa je predložila da se, održi li se izbor za Miss Universe u Hrvatskoj, organizira i humanitarna akcija kojom bi se dala potpora skloništima za žene žrtve nasilja u Hrvatskoj.

Potpredsjednica Kosor istaknula je da se u organizaciji događaja kao što je Miss Universe treba zauzimati za dostojanstvo i dignitet svake djevojke koja sudjeluje u natjecanju. 

Potpredsjednica je istaknula i nastojanja hrvatske Vlade u borbi za ravnopravnost spolova i protiv nasilja nad ženama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene