Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka ih posao na jesen

Kosor dala ministrima duži godišnji nego lani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon proslave Dana domovinske zahvalnosti, ministri su pošli na godišnji odmor.

Premijerka im je dala desetak slobodnih dana te i sama otišla na Brač. Premijerkin odmor počeo je buketom cvijeća na trajektu za Brač. Tamo je krenula odmah po završetku proslave Oluje u Kninu. Na najvećem dalmatinskom otoku odmara se svake godine.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku

Ministar poljoprivrede Petar Čobanković svoj godišnji je već potrošio i dok šefice i ministara nema, on čuva kuću kao potpredsjednik Vlade, sljedećih 10-ak dana, glavni je u Banskim dvorima.  Tomislav Ivić, ministar branitelja uzet će par dana do Velike Gospe, no za ministra turizma pravog odmora nema.

'Dođem na vikend na more ako budem, ostanem možda jedan dan, a pravi godišnji će biti nakon završetka mandata ministra', kaže Bajs.Sretni su ministri jer im je ove godine premijerka dopustila malo više odmora.

Svi će ga, kako doznajemo, provesti u Hrvatskoj. Na posao se vraćaju nakon 15. kolovoza. Rafting, jedrenje ili neki drugi oblik odmora članovi Vlade trebali bi dobro iskoristiti. Nezaposlenost, gospodarstvo na koljenima, izbori, referendum - dug je popis radnih zadataka koji ih čeka od jeseni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene