Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došlo 50-ak udruga

Kosor braniteljskim udrugama predstavila program HDZ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica vlade i HDZ-a Jadranka Kosor susrela se danas, u središnjici stranke, s predstavnicima udruga branitelja iz Domovinskog rata.

Nakon sastanka, dr. Vesna Bosanac u ime Hrvatskih liječnika dragovoljaca 1990.-1991., izjavila je kako im je Kosor predočila sve ono što je učinio i što misli učiniti HDZ, a od predstavnika udruga htjela je čuti i kritike i pohvale za programe koje provode te udruge, od udruga 100- postotnih invalida prve skupine, do majki poginulih hrvatskih branitelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova reakcija Braniteljske udruge Splita: "Istanbulska konvencija je toliko zla i štetna da se slobodno može smatrati đavoljim djelom" Slika nije dostupna Nakon brojnih kritika Ministar Medved "promijenio ploču" – Evo koliko će gradovi i općine morati izdvajati za braniteljske udruge

>> Vukovarski branitelji u Londonu će tužiti i Hrvatsku i Srbiju!

'Sastanak je bio konstruktivan, svi su govorili o svojim programima, što misle o sadašnjem trenutku i kako treba dalje raditi, i mi kao udruge i HDZ kao vodeća politička stranka u Hrvatskoj', ustvrdila je dr. Bosanac.

'Suglasili smo se da svi moramo i dalje raditi i, kao što smo bili jedinstveni 1991. godine, moramo čuvati Hrvatsku', naglasila je.

Predsjednica HDZ-a im je na sastanku, kojem su po riječima dr. Bosanac nazočili predstavnici pedesetak udruga, odmah uvodno rekla kako ona želi predstaviti svoj program, ali ne i sugerirati im za koga da glasuju na predstojećim parlamentarnim izborima. Dodala je kako je na sastanku bilo puno onih udruga čiji predsjednici i nisu članovi HDZ-a. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene