Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KONTEJNERSKA PREVARA

FOTO Tvrdili da prevoze obuću, a švercali na tisuće šteka cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Luci Rijeka prijevozno sredstvo srpskih registarskih oznaka imalo je carinsku deklaraciju za prijevoz obuće, no unutra se skrivalo nešto posve drugo...

Više od 51 tisuću šteka cigareta zaplijenili su carinski službenici u Luci Rijeka u četvrtak.

Pročitajte i ovo doc. dr. sc. Željka Karin Uzrok teških bolesti Mladi sve ranije počinju s nepoželjnom navikom, petina ih je probala prije 13. godine: "Skoro 30 posto ih to radi iz navike, ali i zbog stresa" Zaplijenjene cigarete DESECI TISUĆA KUTIJA CIGARETA Velik ulov granične policije: Uhvatili švercera koji je prevozio robu vrijednu gotovo 2 milijuna kuna

Kontejnerski terminal Brajdica bio je pod redovitim nadzorom i provjerom robe koja se provodi kroz carinsko područje EU, a time i Hrvatske, kada su carinski službenici u suradnji s policijskim službenicima i nadležnim Županijskim državnim odvjetništvom otkrili pokušaj krijumčarenja više od 51 tisuću šteka (više od milijun komada) različitih marki cigareta.

Procijenjena vrijednost zapljenjene predmetne robe na tržištu Republike Hrvatske je oko 11.879.000,00 kuna, izvijestilo je Ministarstvo financija.

Dvojica policajaca švercali cigarete iz BiH

Inače, prijevozno sredstvo srpskih registarskih oznaka imalo je carinsku deklaraciju za prijevoz obuće, a nakon pregleda u kontejneru je otkrivena nedeklarirana roba.

O zaplijeni su na konferenciji za medije u Luci Rijeka govorili pomoćnik ministra financija i ravnatelj Carinske uprave Zlatko Grabar sa suradnicima te načelnik Sektora krim policije u Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj Željko Krunješ.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene