Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Podnesena kaznena prijava

Dvojica policajaca švercali cigarete iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv dvojice policijskih službenika PU Splitsko-dalmatinske podnesena je kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti u sastavu zločinačkog udruženja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je osnov sumnje kako su dvojica policajaca, po prethodnom dogovoru, koristili svoj položaj i ovlasti te u više navrata na području BiH od za sada nepoznatih osoba preuzimali veću količinu cigareta bez nadzornih markica Ministarstva financija RH.

Pročitajte i ovo PU sisačko-moslavačka i PU krapinsko-zagorska Velika akcija FOTO/VIDEO Razbijena grupa švercera: Zaplijenjeno više od 140.000 tisuća cigareta, pogledajte gdje su ih našli Švercao cigarete u gepeku Švicarske registracije Zaradio masnu kaznu: Pokušao u Schengen sa gepekom punim cigareta, no Carina ga spriječila

Imotski: U USKOK-ovoj akciji opet 'pali' policajci

Cigarete su ilegalno prenosili preko granice u osobnim automobilima u RH, izbjegavajući mjere carinskog nadzora, a sve u cilju daljnje preprodaje na ilegalnom tržištu. Obavljenom pretragom pronađene su i oduzete 2.883 šteke cigareta, čime je državni proračun oštećen za najmanje 540.000 kuna.

U tijeku je postupak udaljenja iz službe policijskih službenika. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene