Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će hladnije

Konačno pala kiša! Temperature uskoro padaju za desetak stupnjeva!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kiša je već pala u Krapini, a očekuje se mjestimično i u ostatku sjeverozapadne Hrvatske. Padalina će biti i u nedjelju kada slijedi i drastičan pad temperatura.

U Hrvatsku konačno stiže dugoočekivano osvježenje! U nekim gradovima na sjeverozapadu Hrvatske već su pale prve kapi kiše, a mogući su i pljuskovi praćeni grmljavinom.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Slika nije dostupna Kratkoročan pad temperature Osvježenje neće dugo trajati, evo što slijedi

U nedjelju se, prema prognozama, ponovno očekuje kiša i zahlađenje, a u ponedjeljak se očekuju temperature i desetak stupnjeva niže od današnjih. Tako je za Zagreb i Osijek prognozirana temperatura od 24 stupnja, za Rijeku 25, a za Split 28 stupnjeva Celzijevih.

Ovo je dobra vijest za poljoprivrednike, ali i za sve one željne osvježenja nakon 'užarenih' temperatura koje su redovito prelazile 30 stupnjeva Celzijevih. Tako je danas u Zagrebu i Osijeku izmjereno je 36 stupnjeva, u Splitu 34, a u Rijeci 30 stupnjeva Celzijevih.

>> Koliko se klima uistinu promijenila?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene