Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

'Neka isntitucije utvrde što je bilo'

Komadina o Liniću: Kod nas se stalno izvlače kosturi iz ormara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječki SDP-ovac Zlatko Komadina osvrnuo se na optužbe protiv Slavka Linića riječima da se kod nas svako malo 'izvlače kosturi iz ormara'.

Komadina se na današnjoj konferenciji za novinare dotakao mnogih tema, među kojima je bila i optužba za ratno profiterstvo Slavka Linića. Podsjetimo, Linića se, u anonimoj prijavi, optuživalo su da je novac za nabavku oružja pronevjerio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna značajan je i datum Komadina zabrinut pobjedom ultradesnice: "Ako postane premijerka moramo uputiti bar protestnu notu" Slika nije dostupna RECIKLIRANJE POKLONA Što skriva crvena kutija ministrice Brnjac? Plenkoviću je rođendan, otkrivena je slatka tajna

'Kao što bi rekao bivši predsjednik Stjepan Mesić, neka institucije rade svoje posao', izjavio je Komadina. Na tu temu je dodao i kako se kod nas svako malo izvlače kosturi iz ormara.

>> EKSKLUZIVNO: Obersnel ima nove dokaze da je novac vraćen u proračun

>> Pogledajte račun koji pokazuje da je novac za nabavku oružja vraćen gradu Rijeci

Osim Linića, Komadina se dotakao i verbalnih prepriki premijerke Jadranke Kosor i predsjednika Ive Josipovića. Rekao je kako njihov medijski sukob nije primjeren demokraciji te da se takve stvari mogu riješiti i u četiri zida.

Komadina je na pitanje o optužbama na račun ravnatelja policije Olivera Grbića rekao da neka se o tome brine netko drugi te da institucije utvrde što se dogodilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene