Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S nadarenim učenicima

Predsjednica se prisjetila prošlosti: "Bila sam malo, neću reći prestrašena, ali imala sam određenu bojazan"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoj boravak u Karlovačkoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović počela je jutros u Lasinji, gdje se susrela s građanima.

Obišla je još Ozalj i Dugu Resu. Popodne će s građanima razgovarati i u Generalskom Stolu i Ogulinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu Digitalni inovacijski inkubator - 2 Razmišljanje izvan okvira Potraga za najboljim mladim inovatorima: "Ovo je najbolji način učenja"

U Karlovcu je pak posjetila Centar za odgoj i obrazovanje, gdje su je učenici dočekali pjesmom i plesom.

U karlovačkoj gimnaziji u kojoj se provodi mnogo eksperimentalnih programa iz STEM područja razgovarala je s nadarenim učenicima.

"Vidjeti to kako funkcioniraju druge sredine iznimno je bitno, ne samo za akademsko znanje nego i za izgradnju vlastite osobnosti. Kad sam otišla na studentsku odnosno učeničku razmjenu u 4. razred srednje škole u Los Alamosu u Meksiku, moram reći da sam bila malo, neću reći prestrašena, ali imala sam određenu bojazan kako će me učenici primiti s obzirom na to da dolazim s druge strane željezne zavjese", odgovorila je na pitanje kako je to biti u inozemstvu kao mlad čovjek.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene