Svoj boravak u Karlovačkoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović počela je jutros u Lasinji, gdje se susrela s građanima.

Galerija


Obišla je još Ozalj i Dugu Resu. Popodne će s građanima razgovarati i u Generalskom Stolu i Ogulinu.

Vezani članci Autobus kampanje Kolinde Grabar-Kitarović Autobus Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao u još jednoj nesreći kod Knina, kriv vozač kamiona Kolinda Grabar-Kitarović u Voćinu Kolinda Grabar-Kitarović: "U Voćinu se dogodio jedan od najgorih zločina tijekom velikosprske agresije na Hrvatsku"

U Karlovcu je pak posjetila Centar za odgoj i obrazovanje, gdje su je učenici dočekali pjesmom i plesom.

U karlovačkoj gimnaziji u kojoj se provodi mnogo eksperimentalnih programa iz STEM područja razgovarala je s nadarenim učenicima.

"Vidjeti to kako funkcioniraju druge sredine iznimno je bitno, ne samo za akademsko znanje nego i za izgradnju vlastite osobnosti. Kad sam otišla na studentsku odnosno učeničku razmjenu u 4. razred srednje škole u Los Alamosu u Meksiku, moram reći da sam bila malo, neću reći prestrašena, ali imala sam određenu bojazan kako će me učenici primiti s obzirom na to da dolazim s druge strane željezne zavjese", odgovorila je na pitanje kako je to biti u inozemstvu kao mlad čovjek.