Svoj boravak u Karlovačkoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović počela je jutros u Lasinji, gdje se susrela s građanima.

Galerija


Obišla je još Ozalj i Dugu Resu. Popodne će s građanima razgovarati i u Generalskom Stolu i Ogulinu.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Grabar-Kitarović u Davosu: "Inicijativa triju mora važna je za Hrvatsku" Z. Milanović, K. Grabar-Kitarović, M. Škoro Milanović će za izbore iz proračuna dobiti 1,2 milijuna kuna, Grabar-Kitarović više od milijun, a ni Škoro ne ostaje praznih ruku

U Karlovcu je pak posjetila Centar za odgoj i obrazovanje, gdje su je učenici dočekali pjesmom i plesom.

U karlovačkoj gimnaziji u kojoj se provodi mnogo eksperimentalnih programa iz STEM područja razgovarala je s nadarenim učenicima.

"Vidjeti to kako funkcioniraju druge sredine iznimno je bitno, ne samo za akademsko znanje nego i za izgradnju vlastite osobnosti. Kad sam otišla na studentsku odnosno učeničku razmjenu u 4. razred srednje škole u Los Alamosu u Meksiku, moram reći da sam bila malo, neću reći prestrašena, ali imala sam određenu bojazan kako će me učenici primiti s obzirom na to da dolazim s druge strane željezne zavjese", odgovorila je na pitanje kako je to biti u inozemstvu kao mlad čovjek.