Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Buktinja na A7

Kod Rijeke izgorio automobil: "Promet je bio zatvoren jer je plamena bilo na sve strane"

Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 3
Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 3 ?itatelj
Aktualno Galerija Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 2 Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 2 Foto: ?itatelj Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 1 Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 1 Foto: ?itatelj +0 Kod Rijeke izgorio automobil (Foto: Čitatelj) - 3 Galerija 1/3 >>
U noći na utorak na autocesti A7 kod Hreljina izgorio je automobil.

Na autocesti A7 kod Hreljina, u smjeru Rijeke, zapalio se automobil. Od vatrogasaca doznajemo da je automobil u potpunosti izgorio.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno"

"Automobil je u potpunosti izgorio. Na dojavu o požaru izašlo je pet vatrogasaca s Vežice. Do požara je došlo na autocesti A7, između čvora Hreljin i čvora Sveti Kuzam. Ozlijeđenih, prema našim podacima, nema", doznali smo u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Rijeka.

Policijska uprava primorsko-goranska nije dobila dojavu o požaru. Od čitatelja koji se zatekao na mjestu događaja doznajemo da se sve dogodilo malo prije ponoći.

"Policije nije bilo. Stigao je kombi Hrvatskih cesta koji nije puštao promet jer je plamena bilo na sve strane. Vatrogasci su došli naknadno", kazao je očevidac za DNEVNIK.hr.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene