Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezanje budžeta

'Kapitalni projekti neće patiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture najviše će osjetiti rezanje budžeta sljedeće godine. Ministar Božidar Kalmeta u odnosu na ovu godinu na raspolaganju će imati 570 milijuna kuna manje.

Unatoč tome, ministar uvjerava da sa zacrtanog razvojnog puta nema skretanja ni usporavanja. Nastavak gradnje autoceste prema Dubrovniku i mosta Pelješac nije upitan. Božidara Kalmetu gospodarska kriza ne brine previše, pa na račun državnih obveznika više puta tjedno posjećuje Zadarsku županiju.

Pročitajte i ovo Stravična prometna nesreća kod Stare Gradiške - 1 Očevid u tijeku FOTO Detalji velike nesreće kod granice: Teretnjak se zabio u kolonu, vozila smrskana, ozlijeđeno 18 osoba, među njima i djeca Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Poginuo i motorist Stravični detalji tragedije u Dalmaciji: U plamtećem automobilu bili su mlada majka i dijete, njoj nije bilo spasa

>> Proračun: Kalmeta najveći gubitnik

Iako će mu proračun za sljedeću godinu biti manji za dvije i pol milijarde kuna od očekivanog kapitalni projekti neće patiti. Ministar kaže kako će eventualno neke projekte 'malo razvući'. 

Više o ovoj temi pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene