Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne bi ih ponovio

Kutle: Činio sam pogreške jer sam bio mlad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jeku afere oko Podravke, dok se čekaju nova uhićenja, u cijelu priču revizor Tomisalv Dragun i izvori bliski Državnom odvjetništvu, u priču su upleli najozloglašenijeg poduzetnika, Miroslava Kutlu.

Miroslav Kutle, u razgovoru za Poslovni dnevnik, nakon što je prozvan kako samo šuti o cijeloj aferi, demantirao je nagađanja da stoji u pozadini prijetnji i fizičkih napada na neke poznate gospodarstvenike. No, i dalje izbjegava odgovoriti o povezanosti s Fima grupom i najavljuje kako će u svemu progovoriti čim dovrši vlastitu knjigu.

Pročitajte i ovo Bombardiranje Ukrajine Dvije godine sukoba Rat koji je razorio živote i promijenio zemlju ne posustaje: "Nismo očekivali da će ih biti toliko" Euro - 3 13 mjeseci Život uz euro nekima zvuči kao iz bajke, a drugima kao iz vica: Tko je napunio blagajnu, a tko preživljava?

Kutle kaže kako je zadnju suradnju s Dragunom, prvim vlasnikom Fima grupe, imao prije više od 10 ili 11 godina. Pojašnjava kako je Dragun stručna i kvalificirana osoba te naglašava kako mu je žao zbog njegovih problema sa zdravstvenim stanjem. Kutle je demantirao izravne i neizravne vlasničke veze s Fimom, Varteksom i Podravkom te rekao kako je još 1998. istupio iz vlasničkog paketa Globus grupa d.d. U razgovoru za Poslovni dnevnik istakao je kako se protiv njega vodi više sudskih sporova te kako je svu energiju usmjerio u tom smjeru.

>> 'Kutle je ispitivan zbog napada na Galinca'

'Kako sam tada kao mlad čovjek upravljao tim golemim mastodontom i pritom činio taktičke pogreške koje danas kao zreo čovjek gotovo sigurno ne bih, odlučio sam ponovno pregledati sve dokumente koje imam i angažirati ekspertni tim s kojim ću zajedno utvrditi što se dogodilo s Globus grupom i preostalim vlasničkim udjelima i pravima', dodao je Miroslav Kutel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene