Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok traju ispitivanja

Otkriven misterij dolaska predstavnika Sberbanke u DORH

Sergej Volk i Maksim Polataev (Dnevnik.hr)
Sergej Volk i Maksim Polataev (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Sergej Volk i Maksim Polataev (Dnevnik.hr) Sergej Volk i Maksim Polataev (Dnevnik.hr) +0 Maksim Poletaev (Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Dok traju ispitivanja u DORH-u u sklopu istrage o nestanku dijela spisa u sličaju elitne prostitucije, kamere Dnevnika Nove TV snimile su kako u zgradu ulazi i savjetnik predsjednika uprave Sberbanke Maksim Poletaev te predstavnik Sberbanke Sergej Volk.

Danas su u DORH-u počela ispitivanja vezana za nestanak dijela spisa u slučaju elitne prostitucije, a novinari pokušavaju dobiti izjave ispitanika. U jednom trenutku u zgradu DORH-a došli su i savjetnik predsjednika uprave Sberbanke Maksim Polataev te predstavnik Sberbanke Sergej Volk.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović na Pantovčaku - 6 Nova kritika Milanović: ''Plenković dobro zna kakva je čovjeka doveo na čelo DORH-a'' Kaznena prijava protiv redatelja Dalibora Matanića - 1 DORH istražuje Pala je prva kaznena prijava u slučaju Dalibora Matanića: "Sve te žrtve će ostati obilježene za ostatak svog života"

Isprva nijedan nije želio reći zašto dolaze u DORH, a u DORH-u kažu da ne komentiraju radne sastanke.

Međutim po izlasku su kazali da su se došli upoznati s time kako napreduje predmet Agrokor te da je sastanak bio produktivan.

Sergej Volk i Maksim Polataev (Dnevnik.hr) Maksim Poletaev (Dnevnik.hr)

Podsjetimo, danas se u DORH-u provode ispitivanja u slučaju elitne prostitucije iz 2011. Prvi je stigao Milijan Brkić, kako je rekao, u svojstvu svjedoka. Poslije njega došao je i Božo Barbarić, šef riječkog Policijskog USKOK-a, čiji je tim istraživao i elitnu prostituciju u Zagrebu.

Na pitanje pod kojim je okolnostima pozvan na ispitivanje, Barbarić je novinarima poručio: ''Znate i sami da o tome ne mogu razgovarati.''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene