PR
PR Foto: PR

Još danas ga zaprati, najbrže očekuje ludo iznenađenje!


Voliš uživati? A voliš i štediti kune? Onda si na pravom mjestu u pravo vrijeme ako si na instagramu CrnogJaja - vodećeg portala u Hrvatskoj za kupnju s megalomanskim popustima! Extra akcije, pokloni, nagradne igre, sve te to očekuje na profilu @crnojaje.hr

PR
PR Foto: PR

U Jaju sve radimo bolje, s Jajom je sve zanimljivije i džep puniji. Uđi u svijet online kupnje s popustima do čak 98% popusta!

Uživaj u proljetnom ili ljetom odmoru s obitelji ili društvom uz super povoljne aranžmane i na kontinentu i na moru...

Zaviri u luksuzni svijet uz Hotel Hilton Imperial 5* u Dubrovniku! Istraži njegovo Veličanstvo, bogatu povijesnu baštinu, prošeći Stradunom i uživaj u jutarnjoj kavi iz sobe dok te mame prizori dubrovačkih Zidina. Naravno očekuje te i jedinstveno wellness iskustvo.

PR
PR Foto: PR

Ako si više ljubitelj prirode i aktivnog odmora, CrnoJaje donosi priliku za profinjeni odmor u dizajnernim mobilnim kućicama s bazenima, ne vjeruješ? Pogledaj slike na instagramu @crnojaje.hr. Zadrži avanturistički duh dok kampiraš sa stilom.

PR
PR Foto: PR

I za kraj ostavljamo rajski odmor u prestižnom Hotelu Eden* u Rovinju. Bajka za sva čula, a uz Jaje i nikad povoljnija, baci pogled na instragram @crnojaje.hr

Još danas ga zaprati, najbrže očekuje ludo iznenađenje!